Citroenolie kan u helpen afvallen en geeft energie bij het sporten.

Citroenolie kan u helpen afvallen en geeft energie bij het sporten.

Het lijkt misschien overdreven, maar etherische citroenolie kan u helpen af te vallen. De schil van vele citrusvruchten waaronder de citroen bevat grote hoeveelheden Limoneen. Limoneen bevordert het proces van Lipolyse, wat we in normaal Nederlands ook wel het verbranden van vet noemen. Dit geeft het lichaam een energieboost, wat citroen en citroenolie zeer geschikt maakt om tijdens, voor of na het sporten te gebruiken. Het effect van Limoneen op de vetverbranding is wetenschappelijk aangetoond (bron).

Naast het verbranden van vet wat zorgt voor extra energie voor het lichaam, zorgt etherische citroenolie ook voor de aanmaak van Noradrenaline, een stof die qua werking op adrenaline lijkt.  Noradrenaline zorgt voor extra zuurstof in het brein, wat je scherper maakt en het versnelt de hartslag en de doorbloeding van het lichaam. Hierdoor kunnen uw spieren beter en effectiever werken wat uw sportprestaties positief beïnvloedt!

Wilt u direct citroenolie bestellen?

groot

Deze informatie wordt u aangeboden door:    
Jaco  Hollebrandse

Oprichter van 4You Webventures. Enthousiaste, jonge ondernemer met een passie voor e-commerce en alles er omheen. Wil van 4You Webventures een echt familiebedrijf maken.

Hoge kwaliteit citroenolie, lage prijs!

Betaling via Ideal, Mistercash, overboeking en Paypal!

Hoge klanttevredenheid!

Live chat klantenservice!