Etherische citroenolie is goed voor uw haar

Etherische citroenolie is goed voor uw haar

Etherische citroenolie is goed voor uw haar. Veel mensen gebruiken citroenolie om sterk, gezond en glanzend haar te krijgen. Etherische citroenolie staat er om bekend roos tegen te gaan. Daarnaast zorgt citroenolie ook nog eens voor zacht en soepel haar. Citroenolie werkt blekend in de zon, smeer wat citroenolie in uw haren en ga in de zon zitten voor natuurlijke highlights!  Etherische citroenolie aanbrengen op uw haar zorgt niet alleen voor gezond en vitaal haar, maar is ook gezond voor uw hoofdhuid. Citroenolie kan goed worden gemixt met andere (etherische) oliën. Zo is de combinatie met lavendelolie erg populair.

 

Waar moet ik rekening mee houden bij citroenolie in mijn haar?

Ten eerste is het belangrijk u te realiseren dat citroenolie in uw haar een blekend effect heeft als u in de zon gaat zitten. Dit kan een leuke toepassing zijn van citroenolie om natuurlijke highlights te creëren, maar niet iedereen is hier fan van. Daarnaast kan citroenolie branden in wondjes, ogen en op andere kwetsbare lichaamsdelen. Veel water biedt hierbij uitkomst. Houd er rekening mee dat sommige mensen allergisch zijn voor citrusvruchten. Als u citroenolie voor de eerste keer gebruikt raden wij aan wat aan de binnenkant van uw elleboog te smeren om uit te sluiten dat u allergisch bent voor etherische citroenolie.

Wilt u direct citroenolie bestellen?

groot

Deze informatie wordt u aangeboden door:    
Jaco  Hollebrandse

Oprichter van 4You Webventures. Enthousiaste, jonge ondernemer met een passie voor e-commerce en alles er omheen. Wil van 4You Webventures een echt familiebedrijf maken.

Hoge kwaliteit citroenolie, lage prijs!

Betaling via Ideal, Mistercash, overboeking en Paypal!

Hoge klanttevredenheid!

Live chat klantenservice!