Met welke oliën mixt citroenolie goed?

Met welke oliën mixt citroenolie goed?

Om te weten met welke etherische oliën citroenolie goed mixt is het van belang te weten welke categorieën oliën goed met elkaar combineren. Etherische oliën zijn basaal op te delen naar de volgende geuren: (voorbeelden tussen haakjes)

Verder zijn er nog (huid)verzorgende draagoliën die geen specifieke sterke geur hebben. Voorbeelden hiervan zijn rozenbottelolie en marulaolie.

 

De citrusgeuren waaronder citroenolie zijn vrij makkelijk te mixen, ze combineren goed met bloemengeuren, houtgeuren, mintgeuren, kruidige geuren en oriëntaalse geuren.

Specifieke oliën waarmee citroenolie goed combineert zijn:

Eikenmosolie, Eucalyptusolie, Frankincense-olie, Geraniumolie, Jeneverbesolie, Lavendelolie, Neroli-olie, Pepermuntolie, Rozenolie, Sandelhoutolie, Tea tree olie, Venkelolie, Ylang Ylang olie,

Een bekende olie die vaak wordt gebruikt met etherische citroenolie is lavendelolie.

Wilt u gemixte olie bestellen?

Eventueel kunnen wij de etherische oliën in ons assortiment voor u mengen. Met de etherische oliën in ons assortiment en verschillende doseringen van de oliën kunnen wij duizenden combinaties voor u maken. Voor een gemixte olie rekenen wij de prijzen van de etherische oliën naar rato waarbij we uiteraard rekening houden met de normale volumekortingen. Bij een bestelling van 100 ml etherische olie of meer rekenen wij bovendien geen extra verwerkingskosten, alleen als u 50 ml van uw olieblend op maat bestelt rekenen wij €2,-. Meer informatie over op maat gemixte etherische oliën vindt u op etherische-olie.com. Via deze site kunt u ook uw blends op maat samenstellen en bij ons bestellen.

Wilt u direct citroenolie bestellen?

groot

Deze informatie wordt u aangeboden door:    
Jaco  Hollebrandse

Oprichter van 4You Webventures. Enthousiaste, jonge ondernemer met een passie voor e-commerce en alles er omheen. Wil van 4You Webventures een echt familiebedrijf maken.

Hoge kwaliteit citroenolie, lage prijs!

Betaling via Ideal, Mistercash, overboeking en Paypal!

Hoge klanttevredenheid!

Live chat klantenservice!